NorVIS på besøk hos flere partnere 

NorVIS på besøk hos flere partnere 

Synspedagog Grethe Trevland Hegreberg foran en tavle for synstrening

NorVIS har partnere som arbeider i mange ulike virksomheter, i flere deler av landet. Nylig har NorVIS leder Helle Falkenberg vært på besøk hos Grethe T Hegreberg ved Johannes læringssenter i Stavanger. Etter en informasjon om NorVIS til rektor og fagleder, viste Grethe litt hvordan hun jobber som synspedagog, og så pratet vi om hvor viktig det er med god kunnskap og robuste tverrfaglige rutiner. Til slutt ble det omvisning i Stavanger og avslutning på Sola stranda. Tusen takk for gjestfriheten! 

FoU leder/Fysioterapeut Hanne Ludt Fossmo, overlege Marianne L. Krogstad og optometrist/Synspedagog Marianne Råen  

På Vikersund Rehabiliteringssenter fikk Marianne Råen, Marianne Krogstad og Hanne Fossmo besøk av Torgeir Mathisen, Irene Langeggen og Helle Falkenberg. Etter omvisning i nybygget som vil stå ferdig senere i år, diskuterte vi oppstart av et samarbeidsprosjekt om bruk av KROSS verktøyet. Til slutt var det fagmøte om NorVIS og synskartlegging etter hjerneslag for 20 av deres kollegaer.   

Vi har laget en kort presentasjon (4 slides) om NorVIS, som alle partnere kan benytte til informasjon om NorVIS. Send oss detaljer om arrangement som lunsjnfo, fagdag, arbeidsmøter, presentasjoner etc og gjerne med bilder. Vi rapporterer alt dette til NFR, og skriver om det på www.synogslagnett.no  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *