Siste nytt

 • Invitasjon til den 2. NorVIS Ung forskerkonferanse 24. august 2023 på Kongsberg
  Jobber du med forskning om syn og slag, store eller små prosjekter, master, PhD eller postdok? Da må du melde deg på den 2. Norvis ung forskerkonferansen. Målet er å lage en felles arena for unge forskere hvor det er fokus på deling av ny kunnskap, felles læring, diskusjon og grublerier, og muligheter for å bygge nettverk og bli kjent med andre som er opptatt av forskning på området. Konferansen er primært for de som er i en tidlig forskerkarriere (dvs ung som forsker), som master- og phd studenter, og andre som deltar i kliniske prosjekt. Det legges opp til…
  Read more
 • Hva er viktig for deg?-dagen
  Livet etter hjerneslag er temaet på Hva er viktig for deg?-dagen 6. juni. Alle som har hatt slag, er pårørende eller tilbyr helsetjenester er velkomne til åpent møte på Papirbredden i Drammen.
 • Masterframlegging fra optometri-studentene
  Masterstudentene ved Institutt for optometri, radiografi og lysdesign ved Universitetet i Sørøst-Norge har presentert prosjektene sine. En av dem er Katrine Egeberg-Malmli, som fikk NorVIS sitt masterstipend i fjor.
 • NorVIS på ARVO
  Flere NorVIS-medlemmer møttes på ARVO i New Orleans, verdens største syns- og øyekonferanse.
 • Gikk du glipp av Forskningstimen?
  Se Forskningstimen Bo tryggere hjemme med godt syn og lys med Helle Falkenberg, Torgeir Solberg Mathisen og Irene Langeggen her.